שאלה סופר חשובה לגבי מין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

30/07/2020 | 18:48 | מאת: ניצן בר

שלום רב פרופסור היה לי מגע מיני עם פרטנר מזדמן במהלכו היה מין עם קונדום העניין הוא שהיה לו שעררות ערוה ויתכן שהיה עליהם נוזל מקדים. בנוסף בסקס שעשינו פעם שניה הקונדום היה על חצי מאיבר המין שלו בלבד כי הוא היה רפוי קצת ולא עומד עשיתי מין אוראלי בו ולאחר מכן הייתי מעליו( התכחות ללא חדירה) שהקונדום רק על הכיפה שלו האם במצב כזה יש סיכון חלילה לאיידס? תודה מראש הוא לא גמר. ולפני שירדתי לו הוא נגע באיבר מינו (על הקונדום) עם היד שנגע גם בנוזל מקדים ממש בלחץ

הדבקה באיידס לא קורית בדרל שתארת. מחלות מין אחרות יכול לעבור ככה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין