יחסי מין עם קונדום- 2 שאלות

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

03/06/2020 | 02:52 | מאת: ספיר

שלום רב. היה לי סקס מזדמן עם גבר כאשר הוא התחיל לגמור עצר את עצמו שטף את איבר המין ללא סבון ושם קונדום חדש. לא יודעת אם שטף גם את היידים בפעם השניה הוא נגע לי באיבר מין עם ידיו האם אני צריכה לחשוש מאיידס?? יש לציין שעבר אולי דקה בין הפעם בראשונה לשניה. בנוסף שם רוק ממנו על איבר מיני האם אני צריכה לחשוש מאיידס בשני המצבים הללו??

סיכוי נמוך ביותר להדבקה. לא זאת הדרך להידבק. אם את חוששת כדאי בכל מקרה בדיקת HIV 3 שבועות מהמהגע

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין