שאלה חשוב מאוד אודה לתשובה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

31/05/2020 | 10:57 | מאת: לירון כ

שלום רב רציתי בבקשה לדעת כמה זמן חלון צריך מרגע המגע המיני הלא מוגן עד לבדיקות? )hiv) שלושה שבועות מספיק או יותר? שאלה שניה יש כמה דעות אשמח להבהרה האם ניתן להדבק בhiv במין אוראלי במידה ויש טיפות מקדמות? מדבק באיידס או לא? אשמח לדעת זאת אחת ולתמיד... ואם יש נוזל זרע בפה ולאחר מכן יורקים אותו זה מדבק??? ממש לא ברור בכל הפורומים תודה רבה למענה. ושבוע נפלא .

תקופת החלוןכיום הוגדרה כתקופה של 3 שבועות מהמגע. מין אוראלי לא נחשב לגורם עם סיכוי משמעותי להדבקה ב HIV. לעומת זאת הוא יכול לגרום להדבקה במחלות אחרות כגון הרפס, זיבה ועגבת

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין