שאלה לגביי בדיקת HPV

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

30/05/2020 | 20:21 | מאת: אנונימית

קיימתי יחסים לא מוגנים עם פרטנר שסיפר לאחר מכן שהייתה לו בעבר קונדילומה שטופלה ובנוסף, שבת זוגתו לשעבר שכבה עם נשא HPV אך לא נדבקה לטענתו. את כל שאר הבדיקות למחלות מין ביצע לבקשתי והכל תקין (אני גם עתידה לבצע). רציתי לדעת האם מעבר לבדיקת הסקרHPV TEST בקופ"ח מכבי, שהיא מתקדמת להבנתי, עליי לבצע בדיקות נוספות גם אם אין שום תסמינים? אני מקפידה לבצע את בדיקות הסקר, זהירה לרוב וחוסנתי לנגיף בצעירותי (לפני כעשור)..

מטרת החיסון כנגד פפילומה זה למנוע הדבקה. אם חוסנת באופן מלא את יכולה להיות רגועה

03/06/2020 | 12:32 | מאת: אנונימית

מדובר בחיסון גרדסיל הישן יותר (גרדסיל 4 אני מניחה). קיבלתי את שלושת המנות אם לכך התכוונת. עדיין יכולה להיות רגועה? יודעת שיש עוד זנים, אבל מניחה שבגלל שזה כל כך נפוץ, אין מה לבדוק מעבר לבדיקות השגרתיות כל כמה זמן?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין