שאלה חשובה בנושא מין מוגן

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

26/05/2020 | 20:54 | מאת: לירון מ

שלום רב. אני אישה היה לי סקס עם קונדום שהגבר גמר אני הייתי מעליו.. הוא גמר בקונדום לקח לך כמה רגעים אולי יותר לומר שהוא גמר ורק אז הוצאתי את איבר מינו כי לא הרגשתי והקונדים היה מחא זרע האם בגלל שהייתי עליו ייתכן שהזרע גלוש מהקונדום החוצה??? כי הוא לא יצא שבוא גמר??! ממש חוששת תודה

זאת מירת הקונדום למנוע מצב כזה. אם לא היה קרע של הקונדום אז הכל בסדר. תמיד רואים את נוזל הזרע בתוך הקונדום והוא לא אמור לזלוג מחוצה לו אם לא היה קרע.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין