פרופסור נכבד, שאלהלגביהופעת תסמינים.

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

22/05/2020 | 12:21 | מאת: יובל

עשיתי טעות, אחרי 6 חודשים שנמנעתי, נשברתי והלכתי לקבל מין בתשלום. השאלה היא כזאת, לא עשיתי יותר מידי דברים, רק מין עם קונדום, אבל לפני, היא עשתה לי אוראלי במשך דקה וחצי. וזה הזמן היחיד שיכולתי להידבק, השאלה היא כזאת זה היה ב21:00 יכול להיות למחרת בשעה 10 בבוקר, שנדבקתי במשהו? היה לי קצת עיקצוצים בקצה הפין, אחרי שהשתנתי כמה פעמים זה נעלם. האם יש מחלה שנותנת תסמינים בכזאת מהירות? אודה לך על תשובה מהירה איש יקר.(הייתי אצלך לפני חצי שנה ויצאתי נקי לחלוטין, ומאוד אהבתי את הגישה והביטחון שאתה משרה אצלך בחדר.)

תודה רבה. לזיבה יש זמן דגירה קצר. אפילו תוך כמה שעות. אבל זה צריך להתבטא בצריבה והפרשה מאבר המין. אם זה חלף לא הייתי עושה דבר. אם לא הייתי מבקש בדיקת שתן ל STD

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין