הדבקה עצמית בזיבה בלוע

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

19/05/2020 | 04:46 | מאת: הדבקה עצמית בזיבה בלוע

אובחנתי בזיבה לפני שבוע . בפין אינני עושה או עשיתי מעולם מין אוראלי כאשר אני הנותן !! האם יכול להיות שהדבקתי את עצמי באזור הלוע דרך הפין ?? , למשל לפני שידעתי שיש לי זיבה נגעתי באזור הפין, ולאחר מכן ללא ידיעה באזור הפנים/אוכל או כול דבר אחר והעברתי את זה לפה האם סבירה הדבקה עצמית כזו? או שהסיכויים קלושים כנל לגבי בגדים. האם אוכל להידבק בעתיד מתחתונים שלבשתי בזמן המחלה? לזרוק אותם לפח?

זיבה היא מחלת מין. אי אפשר להידבק בה בלי מגע מיני. אוראלי, אנאלי או ווגינלי. הדבקה עצמית יכולה לקרות אם יש auto fellatio

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין