פתיחות בין בני זוג.

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

13/05/2020 | 16:26 | מאת: יוסי

היי, תהיתי עד איזו רמה זוגות מרגישים פתוחים אחד לשני. למשל מתוך הרגל של שנים (וגם כי אני אוהב את זה כך) אני מגלח למטה והאמת שאף פעם לא הרגשתי בנוח לדבר עם זוגתי מה היא חושבת על זה ועכשיו אני חושב לעשות שם לייזר ואני מתבייש לדבר איתה על זה. האם אני לא מספיק פתוח? האם זה נושא אינטימי מידי לדבר עליו? איך לדעתך עלי להתנהג? תודה.

למרות שזה לא הפורום המתאים. הגוף שלך הוא שלך ולדעתי אתה רשאי לעשות בו כרצונך. בטח לגבי גילוח. לא תמיד צריך לשתף בהכל

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין