התשובה לא מובנת בגלל תקופת החלון

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

13/05/2020 | 12:44 | מאת: פרופסור אנא תבין את שאלתי

אני לא שכבתי שוב עם הבחורה הזאת. רק שכבתי איתה פעם אחת , חששתי מhiv, והיא ביצעה בדיקה בשבילי שאהיה רגוע אחרי 82 יום מהרגע ששכבנו. לכן אני שואל אותך , האם יכול להיות שהיא הייתה נשאית ביום ששכבנו למרות שהבדיקה שלה יצאה שלילית 82 יום אחרי הפעם היחידה ששכבנו ? הרי 82 יום זה שלושה חודשים וזה אמור לכסות את התקופות חלון לא ?

עכשיו זה ברור. בהחלט אתה יכול להיות שקט. היא עברה את תקופת החלון ולכן אתה יכול להיות בטוח

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין