שלום פרופסור לא הבנתי את התשובה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

05/05/2020 | 11:34 | מאת: לא הבנתי

שאלתי האם בחורה ששכבתי איתה וביצעה בדיקת איידס 82 ימים אחרי ששכבנו ויצאה שלילית , היא בוודאות לא הייתה נשאית ביום ששכבנו ? ענית לי שאני צריך להיבדק ולא היא. אני שכבתי רק איתה בחיים שלי , והיא נבדקה אחרי 82 ימים ויצאה שלילי לכן אני שואל האם יש צורך להיבדק גם אם היא נמצאה שלילית ?

היא הייתה יכולה להיחשף שוב עם מישהו אחר היפוטתית. לאחר הבדיקה הזאת. ולכן הכי בטוח שאתה תיבדק

13/05/2020 | 12:42 | מאת: לא מובן !!!!

אני לא שכבתי שוב עם הבחורה הזאת. רק שכבתי איתה פעם אחת , חששתי מhiv, והיא ביצעה בדיקה בשבילי שאהיה רגוע אחרי 82 יום מהרגע ששכבנו. לכן אני שואל אותך , האם יכול להיות שהיא הייתה נשאית ביום ששכבנו למרות שהבדיקה שלה יצאה שלילית 82 יום אחרי הפעם היחידה ששכבנו ?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין