צריבה בפין לאחר קבלת מין אוראלי

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

27/02/2020 | 03:05 | מאת: בן 29

שלום הייתי אתל נערת ליווי והיא מצצה לי ללא קונדום (החדירה עם קונדום) . לאיר 24 שעות הרגשתי קצת צריבה בקטנה בסוף מתן השתן אבל לא צריבה בלתי נסבלת , גם אחרי יומיים הופיע לסירוגין בעיקר בסיום מתן השתן . האם נדבקתח בזיבה?

זיבה באה עם הפרשה מוגלתית. אם זה ממשיך כדאי להיבדק. אצלנו 048359614

06/03/2020 | 18:22 | מאת: בן 29

חיפשתי הפרשות לא ראיתי אף בימים האחרונים בבוקר שלחצתי את הקצה הפין כן יצא ממש קצת רירית שקופה לבנה . האם כדאי ישירות לקבל טיפול ללא צורך המתנה לתשובות? בנוסף במידה ומקבלים זריקה אנטיביוטית חד פעמית/ טבליות לשבוע , האם ניתן להתאמן אחרי הזריקה או בימים של נטילת הכדורים? שאלה אחרונה מתי ניתן להבדק שוב לאחר סיום הטיפול כדי לדעת שזה החלים סופית?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין