דריכה על מזרק ללא מחט

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

25/02/2020 | 08:39 | מאת: שרה

טיילתי בפארק עם ילדיי פתאום שמתי לב שדרכתי על מזרק למזרק לא היה מחט... זה היה מזרק בצבע תכלת...מה הסיכויים להידבק ככה באיידס בדריכה על מזרק ללא מחט? אני לא באמת יודעת אם נפצעתי ממנו כי ההיתי עם כפכפים ויש לי כל מיני סימנים אדומים ברגליים... לא יודעת אם אחד מהם או חלקם מהמזרק...

גם אם היה מחט הסיכוי לאיידס אפסי

01/03/2020 | 12:50 | מאת: שרה

תודה על התשובה מה ההית עושה במקומי אני פשוט נשואה ויש לי ילדים... צריך לדעתך לעשות בדיקה בגלל המקרה? או שאפשר לשכוח ממנו ולחזור לשיגרת חיי?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין