מה יש לי? מאמין שבטוח נדבקתי במשהו

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

15/01/2020 | 23:56 | מאת: רמי לוי

קורה לי משהו ממש לא מובן. תקופה שאין את הסימפטומים ותקופה שכן וזה דפוס שחוזר על עצמו. זה תמיד קורה באותה צורה לתקופה ואז נעלם אבל יש לי תמיד כאבים באיזור האיבר מין ופי הטבעת בזמן ואחרי יציאות (עד 20 דקות) הבדיקות דם תקינות במשפחה יש סכרת לאבא ולשני ההורים הוציאו את בלוטת התריס. G6pd, שבר באשכים כשהיתי תינוק, ברונכית הסימפטומים שקורים בתקופה: מתחיל במין הרגשה של בחילה וסחרחורות ואז שלשולים שגורמים לנימול באשכים ולמין צרבת אבל בבטן התחתונה ובאזור של השלפוחית והאיבר מין השתן מרגיש שנתקע ולא זורם כרגיל ריח ממש רע מהשתן (לא ריח של שתן רגיל) מתעורר בלילה כמה פעמים כדי להשתין כאבי שרירים מזיע בלילה עצירות אחרי יציאות כמיה לסוכר חשוב לי שתבין דוקטור, זה מגיע בתקופה לחודש-חודשיים ונעלם ואז שוב חוזר. אני חושב שזה מגיע אחרי שיש בחוץ אובך... אני מרגיש רע תמיד אחרי אובך. הייתי מרבה ללכת לנערות ליווי ומלכות בתשלום (golden shower) וכל מיני פטישים. ולא הייתי נוהג בזהירות. אשמח אם תעזור ואם אתה לא חושב שזה קשור לפורום הזה. בבקשה תאמר לי לאיזה פורום לנסות תודה רבה

כדאי שתגיע להיבדק אצלנו 048359614

19/01/2020 | 22:34 | מאת: רמי לוי

בעייתי לי להגיע לחיפה. אשמח לדעת מה אתה חושב שיש לי. האם כדאי לעשות בדיקה לאיידס וזה מה שאתה חושב שיש לי?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין