מחלות מין אם אפשר להדבר בלי יחסי מין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

13/12/2019 | 14:52 | מאת: נוי

שלחתי תמונה שמראה את התוצאות של הבדיקה שלי יצאתי חיובית ל2 דברים, אני מטופלת בדוקסילין ורציתי לדעת אם אני יכולה להדביק אנשים בלי מגע מיני כי אני מפחדת שאני יעביר את זה לחברות ולמשפחה שלי בלי לדעת או שאחרי הטיפול זה יעבור ואני לא רוצה להדבק ממשהו שיש לי בבית שוב אז רציתי לדעת אם זה אפשרי ואם כן איך לדוגמא אם זה יכול לעבור דרך התחתונים והבגדים והמצעים בכביסה או דרך אפילו ספיצטיק או מברשת שיניים או מסרק או סכום ? דברים כאלה ..

אני לא רואה את מה שצרפת. הדבקה במחלות מין מתרחשת בעת מגע מיני כלשהו: אורלי, אנאלי ונרתיקי. במגע רגיל או נשיקה קצרה אין הדבקה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין