שאלה לגבי מקרה לא ברור שקרה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

10/12/2019 | 21:26 | מאת: שיר

שלום פרופסור, אתמול שכבתי עם גבר (אני אשה ) עם קונדום כנראה שהוא הסיר את הקונדום ליד המכנס שלי לאחר שגמר ולא שמתי לב , לאחר 3 דקות בערך שמתי את המכנס אני לא יודעת אם היה על המכנס זרע אני רק יודעת שהיה קצת זרע על הרצפה (נוזלי)באזור שהנחתי את המכנס בהנחה שכן הזרע נגע במכנס ואני לבשתי אותו ללא תחתון אני בסיכון לאיידס???? ממש חוששת

האם הייתה חדירה? והאם הוא גמר בפנים ? זה שתי השאלות המרכזיות. אם כן. כדאי להיבדק . אם לא הסיכוי מאוד מאוד נמוך

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין