מולוסקום

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

03/08/2007 | 12:16 | מאת: ליהי

שלום ד"ר, לפני חודש הייתה לי יבלת באיבר המין שאובחנה כמולסקום עם זיהום חיידקי וטופלתי במשחה אנטיביוטית והיבלת נשרה. יש לי עוד 2 יבלות קטנות ולא מגרדות באזור השפתיים. הייתי שוב אצל הרופאת עור והיא אמרה שזה לא נראה פעיל אז שאין צורך להקפיא אותן עם חנקן.. השאלה שלי היא האם לא עדיף בכל זאת להקפיא אותן ולמנוע ככה נגעים נוספים, והאם זה עדיין מדבק?

מולוסקום שאינו פעיל לא כדאי לצרוב. זה יכול לגרום להתפשטות הנגעים. תוך שנה מהנגע הראשון צפויה העלמות שלהם.

08/05/2009 | 07:40 | מאת: הילה

יש טיפול מדהים למולוסקום ולא חייבים לסבול גם לא חייבים לחשוב שהכל נפתר ברפואה קונבציונלית ביתי סבלה ממולוסקום מאד מפושט והחלימה ב 4 משחות צמחיות שהעלימו את כל היבלות. המידע באתר של מחלות עור WWW.RAMIMOR.CO.IL

מולוסקום שאינו פעיל לא כדאי לצרוב. זה יכול לגרום להתפשטות הנגעים. תוך שנה מהנגע הראשון צפויה העלמות שלהם.

12/08/2007 | 00:52 | מאת: ליהי

תודה ד"ר, איך יודעים מתי הוירוס כבר לא מדבק? האם זה רק שהיבלת נעלמת לחלוטין?

11/08/2007 | 17:47 | מאת: שרית

היי חפשי במנוע החיפוש של האתר הזה את המילה מולוסקום. זוהי מחלת ילדים וירלית שהצריבה היא טראומטית לילד - לא מומלץ לך. בזמנו טיפלנו במחלה אצל מטפל אלטרנטיבי העוסק בצחום הטיפול במחלות עור. אם לא מטפלים היבלות יכולות להתרבות לעשרות ומאות. שרית

08/12/2007 | 04:32 | מאת: אמא של נועה

יש טיפול מעולה למולוסקום תכנסי לאתר של רמי מור למחלות עור הטיפול במשחות צמחיות שפעלו מדהים אצלינו בשני הילדים שנדבקו יחד . כשהשתמשנו במשחות היו כמה יבלות שיצאו ברקע הם כנראה היו בדגירה לפני שהתחלנו למרוח את המשחות והמשחות פשוט חיסלו את היבלות החדשות בקלי קלות. באתר יש לך את כל המידע. http://www.ramimor.co.il/ הכי חשוב לדעת , אם לא מטפלים ביבלות הן מתרבות בלי לבקש רשות החוצפנים האלה ! ושלא יספרו בקופת חולים שהיבלות חולפות לבד בתוך מספר חודשים אלא בתוך 2 - 3 שנים עם המון סבל עד שהן חולפות . עוד דבר חשוב , ההסרה בחנקן משאירה נזק לעור כתמים וצלקות ואותו הדבר גם ההסרה בכפית כירוגית .

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין