הרפס גניטאלי ופצע בגרון

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

13/10/2019 | 02:37 | מאת: פיבי

היי, קיימתי יחסי מין עם בחור חדש, ולאחר כמה ימים הופיעה לי שלפוחית כואבת באיבר המין (שבהמשך התפוצצה) ליד פתח הנרתיק. כמה ימים לאחר מכן קיימנו יחסי מין שוב וזה כלל מין אוראלי שאני נתתי לו, ומאוחר יותר הופיעו לי כאבי גרון ומין אפטה בפה על השקדים. רציתי לדעת אם יכול להיות שלאותו בחור יש הרפס ובזה מדובר, אם יכול להיות שזה מדבק, או אם אין קשר בכלל בין 2 המקרים. תודה רבה מראש

כפי שכתבתי למטה. ממין אוראלי לא מוגן אפשר להידבק בהרפס, זיבה ועגבת. אם יש חשש צריך להיבדק. אצלנו זה 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין