2 שאלות שמטרידות אותי

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

04/10/2019 | 12:33 | מאת: אלה

לד"ר שלום לפני יומיים הייתי עם בחור,כשבאותו היום התחיל לי מחזור.לא היתה חדירה,רק יצא לי לגעת באיבר המין שלו.לאחר כמה דק נכנסתי לשירותים מבלי לרחוץ ידיים לפני.כשסיימתי לא ניגבתי את עצמי רק הרמתי את התחתון והמכנס.פחדתי שאולי לבחור היה מהנוזל המקדים ואז היה מגע עם אותה היד שלי בתחבושת שלי עם הדימום.השאלה השניה,הבחור הכניס לי את האצבע שלו לתוך הפה ומצצתי לו אותה.לא ראיתי אם הוא נגע בעצמו או לא לפני,אבל במידה והיה לו מהנוזל המקדים על האצבע שלו ואחרי זה הכניס לפה שלי זה מסוכן מבחינת הידבקות באיידס?..אני לקראת סוף טיפול מורכב של שתלים לסת עליונה ממש בסיום.אם תוכל להתייחס לשני המקרים מבחינת סיכון לאייידס אודה לך מאוד

04/10/2019 | 12:40 | מאת: אלה

ד"ר רק להוסיף שגם מבחינת דברים אחרים מלבד האיידס אם קיים סיכון תאמר לי ומה עלי לעשות....תודה רבה

סיכוי מאוד נמוך לאיידס כדאי להיבדק בעוד 3 שבועות

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין