סימפטומים של מחלת מין כתוצאה ממגע אוראל

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

06/09/2019 | 09:09 | מאת: יניב

שלום פרופ׳ אני גבר, וקיבלתי מין אוראלי לא מוגן גבר מזדמן. מאז המגע אני בחשש שמא נדבקתי במחלה כלשהי. אין לי פצע כלשהו על איבר המין וגם לא כאב בשתן. היה לי פצע בפה (אני לא מצצתי אלא רק קיבלתי) ושלשול של מספר ימים. אך אינני יודע לקשור את הדברים. אודה להמלצתך. דגש על מה המחלה שיכולה בכלל לעבור במין אוראלי לנמצץ. תודה רבה

הסימטומים במין אורלי צריכם להיות בפין כמו צריבה הפרשה או נגע. אם אין לך אז לא כנראה לא נדבקת

08/09/2019 | 09:49 | מאת: יניב

תודה רבה. האם תשובתך נכונה גם לאיידס?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין