תסמינים של איידס - חושש שאולי נדבקתי

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

31/07/2019 | 22:48 | מאת: אני

שלום, לפני חצי שנה הייתי בעיסוי אירוטי בו המעסה הייתה ערומה והתחככה בי כשאני ערום ולאחר מכן עשתה לי ביד. יש לציין שלא היתה כל חדירה בוודאות, אבל אני חושש שאולי היד שלה היתה עם הפרשה שלה כשהיא עשתה לי ביד , או שאולי לא שמתי לב וההפרשה שלה אולי נגעה לי באיבר המין (ראיתי בוודאות שהיתה הפרשה על הגוף שלי ) למרות שלא נראה לי אבל אולי זה נגע בי לאחר כחודשים היה לי חום עם כאב גרון שעבר תוך יומיים, אבל לאחרונה יש לי סחרחורות וגם פריחה על הצוואר - סחרחורות שנמשכות כבר חודש ופריחה שלא עוברת כבר שבוע וחצי. האם יתכן שאלו תסמינים של איידס מהאירוע הזה ? האם התסמינים מופיעי ככה בשלבים - קודם חום ואחרי כמה חודשים סחרחורות ? אני חושש האמת שעשיתי בדיקות לשאר המחלות מין והכל יצא שלילי אבל לא עשיתי בדיקה לאיידס כי לא חשבתי שאני צריך מאירוע כזה . מה דעתכם- האם האירוע הזה מצריך בדיקה והאם יש סיכוי שאלו תסמינים ?

הסיכוי להדבקה באיידס קרוב ל אפס. בכל מקרה אם אתה מקיים יחסי מין לא מוגנים אחת לכמה זמן כדאי להיבדק

04/08/2019 | 22:38 | מאת: שוב אני

תודה רק להבין - לא קיימתי יחסי מין, אלא רק עיסוי האם יש צורך בבדיקה לטעמך ?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין