הבהרה לשאלה שנשאלה קודם

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

14/07/2019 | 11:37 | מאת: .

״שלום רב במידה ומתקיים מגע בין זרע נגוע באיידס לבין קצה פין של גבר בריא - האם יש אפשרות להדבקה באיידס בדרך זו? לצורך הבהרה- שאלתי את השאלה הזאת וענית לי שאם אין חדירה אז התשובה היא לא למה הכוונה בחדירה? חדירה של הזרע הנגוע לתוך הפין? המצב היה לאחר הסקס ,כששכבנו צמודים אחד לשני ובטעות איבר מיני נגע בזרע של הפרטנר ... אם הזרע שלו נגוע באיידס והיה מגע בינו לבין הפין שלי ייתכן שהיתה הדבקה ?

אם היה מגע של הפין לתוך הזרע אומנם הסיכוי מאוד נמוך. ליתר בטחון כדאי להיבדק לאחר 3 שבועות

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין