קונדילומה בדיקה וחיסון

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

18/06/2019 | 12:58 | מאת: אביעד

שלום רב, היו לי נגעי קונדילומה בפי הטבעת שהסרתי בניתוח, לא ברור איך הגיעו לשם הרופא אמר שיתכן והדבקתי את עצמי כי היה לי גם באיבר המין, אני רוצה לדעת במצב בו יתכן ועדיין הנגיף קיים בגוף לא מסוכן לבצע את החיסון? האם זה יעיל? והאם קיימת בדיקה להימצאות הנגיף בגוף שאני יכול לבצע טרם החיסון? כמו כן החיסון בשם גרדסיל לhpv, האם יש חיסון מיוחד לגברים או פשוט גרדסיל זה החיסון שאני צריך? תודה

גם אם יש קונדילומה זה חושב מאוד להתחסן כדי למנוע הדבקות מזנים אחרים. החיסון לנשים וגברים הוא אותו חיסון. היום קיים בשוק החיסון החדש גרדזיל 9. מאוד מומלץ !

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין