הדבקת תינוקת בת חודשיים בהרפס

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

17/05/2019 | 15:34 | מאת: אמא מודאגת מאוד

שלום, לבני הגדול יצא לפני 3 ימים הרפס סביב העין, הוא סובל מזה הרבה. בטרם שמנו לב וא נישק את התינוקת בת החודשיים שלנו. מיד טופל כמובן בבירופ זובירקס ולא מתקרב מאז לילדה.היום אני מבינה שלי מתפתח אחד על השפה... הבעיה שגם אני נוהגת מהרגל לנשק את התינוקצ במצח ובלחי בעיקר... איך אדע אם נדבקה? מה סיכויי ההדבקה? כעבור כמה זמן ניתן יהיה להיות רגועים והאם יש מה לעשות כעת למניעה בשבילה? הבנתי שזה מסוכן מאוד לתינוקות. תודה מראש

בשלב הזה של חייה היא מוגנת על ידי נוגדנים שאת העברת לה במהלך ההריון. אין מקום לדאגה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין