זיבה וכלמידיה מה דעתך

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

11/05/2019 | 23:45 | מאת: פנחס

האם אפשר להדבק מזיבה וכלמידיה בסיטואציות הבאות: 1. מגע חיצוני כלשהו בין איברי מין. ללא חדירה. 2. שמישהי עושה לך ביד. 3. אוראלי מוגן. כדאי להיבדק? לפעמים יש לי קצת צריבה בשתן אבל שמתי לב שהיא עוברת לגמרי אחרי שאני שותה מספיק ואז נותן שתן. האם חוסר שתייה יכול לגרום לצריבה כזו לעיתים פשוט? בנוסף, כל פעם ממש מיד אחרי שאני שותה אני צריך לשירותים. זה יכול להיות תסמינים?

התשובה היא לא לכל 3 השאלות. אבל אם יש תלונות כפי שמתואר כדאי להיבדק לSTD שתן ראשון של הבוקר

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין