פצעון ליד איבר המין מודאג מאוד

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

04/05/2019 | 22:16 | מאת: יניב

ב3 שנים האחרונות לא קיימתי יחסי מין בוצעו בדיקות נוגדנים להרפס 1 2 ועגבת בזמנים רלוונטיים מהמגע המיני האחרון ותוצאות תקינות.לפני שבוע יצא לי פצעון באזור מעל לפין.הלכתי לרופא עור שזיהה את הפצע מייד כזיהום עורי חיידקי ורשם לי אפלומיצין.אני מורח את המשחה 3 ימים הפצע נהיה קטן אך לא חולף.יש לציין שבשנים האחרונות היו לי פצעים דומים בצוואר שנותחו ונוקזו נאמר לי על ידי רופאי עור שיש לי נטייה לפצעים כאלה וסקין טאגס.אני דיי מודאג שאצטרך לעבור את אותו הליך בפצע הנוכחי מעל הפין מה שיותיר שם צלקת...

לא נראה כמחלת מין אלא פצעון רגיל. אם זה לא חולף נא להגיע אלינו

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין