מחלות מין ,איידס ,שאלה בבקשה :)

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

20/04/2019 | 12:55 | מאת: Dman

שלום לכולם :)! רציתי בבקשה לדעת איפה אני עומד עכשיו. אז ככה שכבתי עם טראנסית (טראנסגנדרית ) והיא חדרה אליי חדירה מוגנת לחלוטין אבל לאחר החדירה היא דחפה לי אצבעות לישבן,האם יש חשש מהחדרת אצבעות לישבן ? חשוב להדגיש כי הישבן שלי דימם קלות עקב החדירה. האם אפשר להידבק בנגיף,עקב החדרת אצבעות לישבן פצוע מעט? היא לא דיממה! תודה לעונים ;)

25/04/2019 | 01:50 | מאת: Dman

בהמשך לשאלתי הקודמת ;) מה קורה אם היה לה פצע קטן ,פצע כלשהו באצבע שהיא דחפה? דימום מאסיבי אני לא ראיתי !!! אולי פצע קטן. אז פצע קטן או פצע כלשהו באצבע שחודרת לישבן פצוע במעט,( בעקבות החדירה) מה קורה אז ?????? תודה

אצבע לא מחדירה מחלות מין פרט להרפס

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין