הידבקות ב HIV מכונת המייבש בשירותים ציבוריים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

18/03/2019 | 21:07 | מאת: תמיר

שלום שאלה אולי הזויה אבל אשמח לקבל תשובה בכל זאת :( מכונת המייבש ידיים בשירותים מוציאה רוח חזקה וזה מגיע לפעמים לאיזור הפנים אם ובמידה היה דם על המכונה ממישי היה לפני ואז השתמשתי בה וזה השפריץ על רקמות ריריות אצלי יש סכנה להדבקה ב HIV? אשמח לתשובה מכם :(

ממש לא

20/03/2019 | 12:45 | מאת: תמיר

תודה רבה רבה על העזרה ועל המענה סליחה שאני נודניק אבל גם אם השתמשתי במכונה מייד אחרי בחור שדמם מהיד והשפריץ דם על רקמות ריריות שלי? במקרה הזה יש סיכוי להדבקה ב HIV או גם לא?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין