גיליתי שיש לי הרפס בדיעבד

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

12/03/2019 | 22:44 | מאת: דלד

מה זה אומר שיש לי herpes type 1? בחיים לא התפרץ, ויודעת על זה רק בעקבות בדיקת נוגדנים, איך זה משפיע עלי? האם אני מדבקת? מה זה אומר על בן זוגי? האם אני תמיד מדבקת? האם קונדום ימנע הדבקה? זה אומר שכל הזמן אני איהיה מדבקת?

12/03/2019 | 22:47 | מאת: דלד

מוסיפה שגיליתי את זה כי כתוב שיש לי נוגדנים לפי בדיקת hsv type 1 igg הייתי שמחה להבין, זה אומר שבוודאות יש לי הרפס, או שרק יש לי נוגדנים ואני מחוסנת

ל 80 ֵאחוז מהאוכלוסיה יש נוגדנים להרפס 1 כי אנחנו נחשפים לנגיף בילדות. אם אין נגעים באיזור אברי המין זאת לא מחלת מין

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין