הדבקה בפפילומה זן 16

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

18/02/2019 | 19:08 | מאת: מודאגת מאוד

ערב טוב, האם אמא של תינוקת בת שנה יכולה להדביק אותה בhpv זן 16 במידה שבטעות ניגבו את התינוקת במגבת של האם אחרי הרחצה ? האם קיים סיכון שהתינוקת יכלה להידבק בלידה? האם בריאותה של הילדה בסכנה והיא עלולה לפתח תאים טרום סרטניים בצוואר הרחם? מה ניתן לעשות? תודה

אישה שנושאת זני נגיף הפפילומה יכולה להעביר את הנגיף. רוב התינוקות מסלקים את הנגיף על ידי מערכת החיסון. זנים 6, 11 יכולם לגרום לךיבלות אותן אפשר לגלות אחרי מספר שנים.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין