שאלה לגבי קיום יחסי מין מוגנים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

23/11/2018 | 14:55 | מאת: שגיא

שלום אני בן 15.9 לפני בערך שלושה חודשים שכבתי בפעם הראשונה עם מישהי מנוסה (לא נערת ליווי)שנראה לי ועשתה מין לא מוגן כמה פעמים השאלה שלי היא אם יש לבחורה מחלת מין כלשהי וחדרתי עם קונדום אבל לא הייתה זיקפה והקונדום כמעט נפל שהוצאתי את הפין(לא הייתה גמירה)אני יכול להידבק?חברים מנוסים אמרו לי שאין בכלל מה לדאוג כי הייתי עם קונדום איכותי(דורקס) אפילו שהוא היה גדול,הם צודקים?ואם יש סיכוי קטן מה זה אומר?שיש סיבה לדאגה? סליחה על הפירוט הארוך אני לחוץ מעניין הסיכונים שיבחסי המין,אני פשוט לא מנוסה בנושא וחייב לשמוע דעה רפואית מקצועית תודה רבה מראש.

יש מצב שיכולת להיבדק. אם אין לך תלונות ואתה רוצה להיבדק אצלנו 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין