חושש מהידבקות ומהופעת תסמינים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

20/11/2018 | 18:59 | מאת: אריאל

שלום ד״ר אני בן 16 ולפני כשלושה חודשים קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה עם פרטנרית שאני לא כל כך מכיר,הפין שלי היה ממש רפוי מהלחץ ובכל זאת שמתי קונדום אפילו שהוא היה גדול ורחב ובמהלך האקט שמתי לב שהקונדום עמד ליפול מהפין( עלה עד הכיפה אך לא נפל)ידוע לי שהבחורה שוכבת עם הרבה בחורים ומפחד שנדבקתי חס וחלילה במחלות מין בנתיים אני מרגיש בסדר תודה לאל אבל הבחנתי בשכבה לבנה על הלשון הלכתי להיבדק ואמרו לי שזה מן פטרייה וזה לא רציני,נתנו לי משחה למרוח במשך יומיים,אני לחוץ שזה מחלת מין כי קראתי שזה תסמין של סוג של מחלה אני אשמח מאוד לתשובה מפורטת,אני מתבייש לשתף את ההורים והשאלה היא האם אני צריך לדאוג לגבי המקרה כי אני ממש לחוץ כבר שלושה חודשים תודה מראש.

אנחנו בודקים בני נוער בחינם. אתה מוזמן לבוא ולהיבדק 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין