יבלת ויראלית ביד שמדבקת לאיבר מין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

08/11/2018 | 15:35 | מאת: אבי

שלום, ברצוני להבין משהו. ביקרתי אצל רופאת העור בעקבות סימן שטוח שיש לי באצבע בצד הפנימי. היא אבחנה את זה כיבלת ויראלית, וצרבה עם חנקן לאחר שבוע זה שוב חזר ושוב ניגשתי אלייה ושוב שרפה היא אמרה לי שזה יקרה לפחות 4-5 פעמים עד שזה יחלוף , שאלתי היא כזו: מכיוון שקראתי שיבלות ויראליות מדבקות . האם הגיוני שאני אדביק את עצמי באיבר המין מהיבלת שהיה לי באצבע שביד ? אשמח למענה על מנת להבין (ולהיזהר) תודה רבה מראש.

לא סוג כזה של יבלות

יבלות וירליות על הידיים לא מדביקות את אברי המין. זה אומנם שייך למשפחה של נגיפי הפפילומה אבל אלה זנים שלא עוברים במגע מיני

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין