שאלה בנוגע לבעיות שתן בהקשר מחלות מין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

23/09/2018 | 11:12 | מאת: אמיר

שלום דר רציתי לשאול האם יש קשר למחלות מין לבעיית שתן בלילה ואסביר אני סובל לאחרונה בתכיפות רבה למתן שתן בליליה כלומר נכנס לשירותים ואחרי כמה דקות חזור חלילה ביצעתי בדיקות שתן הכל תקין כנל אולטראסונד כליות ודרכי שתן כולל שארית שתן והכל תקין האם ייתכן משהו שקשור למחלות מין ?ואם כן איזו מחלה ואיך לבדוק ?בבדיקת דם מסוימות? תודה מראש

כדאי לעשות בדיקות שתן למחלות מין

25/09/2018 | 21:49 | מאת: אמיר

שלום דר מה זה אומר בדיקת שתן למחלות מין ? איך עושים זאת ומה שם הבדיקה וזה קשור לאיזו מחלה אולי ?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין