מיקרופלזמה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

02/08/2007 | 13:55 | מאת: נועה

היי שמי נועה אני סובלת כבר שנתים מהחידק מיקרופלזמה לא ידעו לזהות אותו רק לפני כחצי שנה איבחנו אותו וקיבלתי טיפול אנטיביוטי זה לא עוזר ,אני יודעת שזה עלול להוביל לבעיות בפוריות .היום הפנו אותי לאורולוג מה אני צריכה לעשות וךמי לפנות ?

מיקופלסמה הוא חיידק שנדיר שיעשה בעיות. אולם אם יש לך תלנונות במערכת המין התחתונה והחיידק הזה אחראי לכך כדאי שאת ובן זוגן יקחו טיפול אנטיביוטי ביחד.ובאותו זמן לא לקיים יחסי מין.

15/04/2008 | 10:36 | מאת: אלי-ב

בעלי סובל מאותו חיידק הוא טופל באנטיביוטיקה ומאחר ואנחנו מנסים להכנס להריון הרופא נתן גם לי ליתר ביטחון. אחרי טיפול הוא עשה לפני מס ימים שוב בדיקה של תרבית זרע לראות אם זה עבר (עדין אין תשובות), אבל הוא החל הבוקר לסבול תחילתו של הכאב התופעתי באזור האשכים . יש לצין כי אני לא סובלת מהתופעות האלו. רציתי לדעת האם זה ישפיע על הסיכויים להכנס להריון ואם כן בכמה ואיך?. הבנתי שקשה להפתר מהחיידק הזה , אז מה ניתן לעשות כדי להגדיל את הסיכוים להכנס להריון?

07/03/2009 | 17:38 | מאת: אשר

מחודש 10 הייתה לי תגובה אלרגית קשה בחלקהעליון של הגוף וכאשר האלרגייה לא עברה לי עשיתי בדיקות דם מעמיקות וגילו לי את חיידק המיקרופלאזמה. השאלה שלי היא מה זה החיידק הזה ? למה הוא עלול לגרום? והאם לא רצוי לקיים יחסימין בתקופה הזאת.. לידיעה התחלתי כבר טיפול אנטיביוטי...

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין