זמן חזרה לפעילות מינית לאחר הסרת יבלות באיבר

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

13/08/2018 | 09:32 | מאת: בדוי

שלום דוקטור ביום חמישי האחרון עברתי הסרת יבלות קונדילומה באמצעות מחט חשמלית בפין וכרגע הפצעים עדיין פתוחים יחסית אני מורח עליהם ג׳ל אלוורה ללא אלכוהול פעמיים ביום אבל עדיין יש כאבים שמונעים ממני לגעת בפין במתן שתן ומסקס ואוננות ,כמה זמן להערכתך יהיה ניתן לחזור לפעילות מינית שכוללת סקס והאם יש משחה או חומר מסוים שיכול לזרז את תהליך הריפוי של הפצעים? תודה

הטיפול בקונדילומה לא מוריד את ההדבקה. ולכן ההמלצה היא לקיים יחסי מין עם קונדום. כמו כן מומלץ להתחסן בגרדזיל גם אתה וגם הפרטנר

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין