הידבקות בקונדילומה בנשים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

08/07/2018 | 08:48 | מאת: דני

שלום, בן 40. בגיל 25 בערך נדבקתי בקונדילומה מה שהתאפיין בזמנו בעיקר בנגעים סביב פי הטבעת ואלו טופלו על ידי רופא עור. במשך השנים מידי שנה/שנתיים הופיעו הנגעים רק על איבר המין ואלו טופלו בשוטף עד היום. במשך ה- 10 שנים האחרונות אישתי עשתה בדיקות תקופתיות לוודא שהכל בסדר ולא התגלה דבר חריג. מה זה אומר בעצם? שמה שיש לי לא מד בק? באם ארצה לקיים יחסי מין לא מוגנים עם האישה החדשה, האם כדאי שהיא תבצע חיסון? תודה דני

קרוב לוודאי שהירא נדבקה. לא כל הדבקה נותנת את כל הסימפטומים. מאוד ממליץ לחסן את בת הזוג החדשה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין