הפרעה על הפין אשמח לכיוון

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

03/07/2018 | 18:29 | מאת: גיא

שלום דוקטור ברור לי שזה רק פורום אבל אשמח לאיזה כיוון ביום חמישי יש לי תור לרופא עור...אני בן 26 לא קיימתי מגע מיני בחצי השנה האחרונה..יצא לי על shaft גוף הפנים ליד החיבורים עם האשכים כמו בליטה קטנה בצבע העור ובאמצע שלה יוצא לי במשך 4 ימים כמו מוגלה נוזל לבן כזה בכמות קטנה ואז דם...רק שאני לוחץ הקטע שהחור הקטנטנן בפצע לא נסגר כבר ארבעה ימים ,אתמול ביצעתי בדיקת איידס שחזרה תקינה..אני מפחד חלילה מסרטן...יש לך הערכה גסה מה זה יכול להיות?

מאוד יתכן שמדובר ב מולסקום. לא ראיתי את הנגע . אבל מהתאור שלך זה נראה הגיוני. בדרך כלל זאת יבלת וירלית לא מסוכנת. רופא עור יכול לעשות את האבחנה. בכל מקרה תוכל להיבדק אצלנו ב 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין