גילוי וטיפול של כיני ערווה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

19/06/2018 | 16:13 | מאת: ברי

היי.. לפני יומיים שמתי לב שנדבקתי בכיני ערווה. מיד גילחתי לחלוטין את כל האיזור וריססתי הדרין מהבטן התחתונה ועד הברכיים. לאחר הטיפול בהדרין שמתי לב שאכן הכינים מתו וקיבלו גוון חום..אבל היום הסתכלתי שוב ונראה לי שיש ביצי כינים על שיערות בודדות שנותרו מהגילוח (זה נראה כמו ראשן זעיר, אני צודק?) כנראה שפספסתי בגדים בהרתחה והם נשארו עליהם. מה שרציתי לשאול זה הנושא של הכיסא של המחשב והספה- האם שפיכה ומריחה של אקונומיקה בעזרת מגבת על הספה והכיסא של המחשב תהרוג ביצים או כינים שיכול להיות שנשארו?

הטיפול הוא בהרתחה של בדים וסדינים. באזור כדאי לטפל מקומית בכיני ערווה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין