לכבוד הפרופ שלום רב אשמח למענה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

30/05/2018 | 14:12 | מאת: לי

הי , שמתי לב כאשר אני מלבישה את הקונדום לחבר שלי אחרי שנגעתי לו באיבר מין ייתכן מצב שבו על הקונדום יש טיפות מקדימות.. כתוצאה מהמגע ביד. ואחרי מין אוראלי על הקונדום או חדירה לאיבר המין אני בעצם נמצאת בסיכון? למחלות מין או איידס חלילה מיכון שלא עשה בדיקה עדיין אשמח לתשובה שתסביר לי יש לציין שיש לי דלקת בחניכיים ויורד לי דם לפעמים מהם. תודה רבה מראש למענה.

הסיכוי לאיידס באופן הזה אפסי. בכל מקרה כדאי להיבדק לכל מחלות המין לפני התחלת פעילות מינית לא מוגנת

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין