מזה יכול להיות הדבר הזה ?והאם מדבק?

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

19/05/2018 | 23:23 | מאת: לימור

הי אני בת 28 יש לי ידיד יזיז שהכרתי אותו לפני שנתיים בן 25 בשנה האחרונה התרחקנו למשך שנה וחצי בחמישי האחרון נפגשנו מפגש חד פעמי ומגע מיני פעם אחת השתמש בקונדום כחול דורקס אבל שעמד לו ושנגעתי ביד שלי באיבר שלו שמתי לב לבליטה עגולה מתחת לעור כמו גוש במגע של גולה שקשורה לעוד בליטה כמו שריר של בליטה גדולה שמחווברת לעוד בליטה עם אורך לאורך צד אחד של הפין על אורך הפין בשוליים, בצד השני של האיבר שלו תקין וחלק רק בצד אחד בשוליי האיבר יש בליטה בולטת במגע ובמראה שמתחברת לעוד בליטה לאורך קטנה יותר שאלתי אותו מזה אמר לי שהוא במעקב שזה יצא לו לפני כמה חודשים ושהוא מטפל בזה ושהרופא אמר לו שזה התפתחות מאוחרת של האיבר מין שלו שזה חלק מהגדילה האם זה הגיוני או שסתם עובד עליי להרגיע? אבל גם עם זה מחלת מין האם יש סכנה להדבק מזה עם השתמש בקונדום ועשיתי איתו רק פעם אחת והקונדום שלם ולא נקרע ? וגם לא ממגע של כף היד בבליטה הזו

קשה לתת כך חוות דעת. בליטת יכולות להיות הרבה דברים . גם קונדילומה זה בליטה (HPV). צריך משהו יותר מכוון

21/05/2018 | 17:18 | מאת: לימור

עם הבליטה היתה עטופה בקונדום האם יש הדבקה ? ועם נגעתי בזה ביד האם יש סכנת הדבקה ליד עם שטפתי ידיים לאחר מכן

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין