2 שאלות חשובות לגבי hiv

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

10/05/2018 | 03:45 | מאת: דנה

1.היי במידה ולגבר יש טיפול שיניים פעיל עם טיפול שורש שעשה לפני יום ושהוא מדבר יצא לו קצת רוק לכיון הפה שלי והביא לי נשיקה בצוואר לא התנשקנו אין לי משג אם היה לו דם טרי בפה או לא ניתן להדבק ככה באיידס? אם לאחל הנשיקה נגעתי בצוואר ואז בפה שלי? חוששת 2. נשרטתי בגב כף היד בוטרינה של מזון שעובדים שם סודנים אם הוא נשרט נגיד לפני בטאוריה ואז אני נשרטתי אפשר להדבק ככה באיידס? יש לציין שלא ראיתי שם דם בוטרינה תודה רבה למענה

10/05/2018 | 03:46 | מאת: דנה

הסודני

10/05/2018 | 08:12 | מאת: דנה המשך לשאלה

יש לציין לגבי שאלתי הראשונה שיש לי דלקת בחניכיים והן מדממות לא רק בצחצוח.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין