שאלה לגבי כביסה ומחלות חשובה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

23/04/2018 | 22:01 | מאת: Li

לכבוד הפרופסור שלום רב, רציתי לדעת במידה ועושים כביסה משותפת עם בגד שיש עליו דם שהתייבש ומכבסים אותו עם בגד של אדם אחר יש סכנה להדבקות באיידס? ושאלתי בעבר בפורום בפה לגבי יחסי מין שהיו לי עם פרטנר מזדמן והקונדום ירד קצת וכנראה שיצא נוזל מקדים אין לי משג אם היה מגע ישיר עם האיבר מין שלי ומאז אני לא רגועה בכלל. הבנתי ממש שהסיכוי נמוך מה עלי לעשות כדי להיות רגועה ומתי???? תודה מראש אתה עושה עבודות קודש

בשני המצבים שתארת הסיכוי להדבקה מאיידס אפסי. אם את רוצה להיות בטוחה אז אפשר להיבדק

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין