מחלות שיכולות להיגרם ממין אוראלמ לזוג נשוי ובריא

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

21/04/2018 | 23:03 | מאת: ניסים

שלום  אשמח לתשובה רפואית מקצועית בענין של מין אוראלי לזוג נשוי לגבר ולאישה האם יש סיכון יתר תחלואתי ?  לא נדבר על העניין הפסיכולוגי והנפשי של השפלת הבן זוג באקט הזה, אלא נעמוד בהנחה ששניהם תמימי דעה בהנאה שיש בזה, אלא שאף אחד לא רוצה ליהנות על חשבון השני, ולא רוצים להזיק לבריאות של אחד מהם. אשמח לתשובה מרופא מומחה

מין אוראלי הוא מין לכל דבר. כדאי להיבדק לפני מערכת יחסים קבועה למחלות מין ואז אין בעייה.

06/05/2018 | 09:47 | מאת: שלום

מדובר בזוג נשוי דתי 3/4 שנים כבר

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין