לכבוד הרופא שלום שאלה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

15/04/2018 | 11:04 | מאת: שיר

י רציתי לשאול שכבתי עם פרטנר עם קונדום והיה חלק שהקונדום החליק מעט וראיתי שיצא מעט נוזל מקדים בצבע לבן למרות שהקונדום עדיין היה לבוש בחציו החלפנו קונדום לאחר מכן במידה והיה מגע בין הנוזל המקדים לאיבר מין שלי תיתכן חלילה הדבקה באיידס? הוא גם נגע בזה עם היד ואז לבש את הקונדום החדש ז״א שאולי גם על הקונדום החדש היה מעט נוזל לא בטוח. וגם קיימתי מין אורלי על אותו קונדוםחוששת אודה לתשובה

הסיכוי להדבקה באיידס מאוד נמוך. בכל מקרה כדאי להיבדק

16/04/2018 | 22:18 | מאת: Me

איך זה ייתכן פרופ׳ מיכון ששאלתי לפני מס ימים לגבי אפשרות הדבקה בסיטואציה דומה שהגבר נוגע בנוזל של עצמו (המקדים)ואז לובש קודנום וגם בי ופה נאמר שאין סיכויי הדבקה. ומצב הזה כן יש?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין