טריכומונס וקיום יחסים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

14/02/2018 | 22:29 | מאת: לי

שלום, גיליתי לפני כמה ימים כי נדבקתי בחיידק טריכומונס ובהומיניס, וכעת אני מקבלת אנטיביוטיקה למשך 10 ימים עבור שניהם, עבור בן זוגי בבדיקות שעשה לפני כחודש יצא שהכל תקין. הקיום יחסים שלנו מתבצע תמיד עם קונדום. ברצוני להבין האם ייתכן שנדבקתי ממנו ואצלו אין זיהוי של החיידק? והאם ניתן לקיים יחסי מין מוגנים עם קונדום ללא חשש להדבקה, בזמן הטיפול האנטיביוטי? תודה מראש.

לא תמיד מוצאים את האריכומונס בבני או בנות הזוג בגלל כל מיני סיבות: לא תמיד יש הדבקה 2. רגישות הבדיקה שונה בין גברים לנשים ובאיכות הדגימה בכל מקרה הייתי נותן טיפול בפרטנר

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין