קונדילומה - חשש להידבקות.

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

08/02/2018 | 15:22 | מאת: קונדילומה

שלום ד"ר הנני גבר בשנות ה30 וקיימתי יחסי מין מזדמנים עם בחור שהכרתי ברשת לפני כיומיים. מחשש שעלה לי בזמן האקט בנגיעה באזור פי הטבעת שלו ומבירור איתו לאחר הסקס מסתבר שיש שלו קונדילומה. יחסי המין שעשינו היו מוגנים אך ייתכן מאוד ואיבר המין שלי התחכך באזור שם ואף גם היד שלי. עוד לא הבחנתי בתסמינים של המחלה על הגוף שלי. שאלתי היא האם בוודאות נדבקתי ? האם יש טיפול כרגע שאוכל לקבל בשלב זה שימנע את ההתפרצות ? תודה מראש. אלון

לך מהר להתחסן בגרדזיל. זה יכול עדיין להקטין את הסיכוי להדבקה. יש המלצה שגברים יתחסנו גם.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין