סימנים באיזור איבר המין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

22/01/2018 | 18:58 | מאת: נועם

לפני כשלושה חודשים בערך קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם מישהי שאני לא כל כך מכיר, ולפני חודש הופיעו לי 2 סימנים על שק האשכים, מין עיגולים אדומים כאלה אחד גדול אחד קטן. נכנסתי ללחץ ופניתי לרופא עור שם בבדיקה של 10 שניות מקסימום הוא החליט שאין לי שום דבר וזה העור שלי למרות שהסברתי לו את כל המקרה, דרשתי לבצע בדיקות דם אך הוא סירב בטענה שאין למה. היום הופיע לי עיגול נוסף קטן על האיבר עצמו ממש באמצע! אני ממש מפחד מהעניין וזה עוד בלי לדבר על המראה המזעזע של הנגעים האלו, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לגבי זה

22/01/2018 | 23:56 | מאת: רונן

היי עד שהרופא יענה לך, אני אמליץ לך ללכת לרופא משפחה של בבוקר, לבקש בדיקות כוללות- היא תהיה חייבת לתת לך: 1. בדיקת שתן - PCR STD 2. בדיקת שתן כללית + תרבית 3. Trrponema pallid ab בדיקה לסיפיליס 4. Herpes type 2 - igg+igm 5. בדיקה להפטיטיס : A,B,C 6. בדיקת HIV קומבו. היות ועברו כבר שלושה חודשים אתה תוכל להסיר כל חשש מליבך, ממליץ לך להתעקש לקבל את כל הבדיקות האלה. בהצלחה והמון בריאות.

מסכים. אם כי כדאי גם שמומחה יבדוק אותך פיסית.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין