נגיף פפילומה קונדילומה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

06/12/2017 | 18:08 | מאת: מימי

שלום ד״ר, נדבקתי בווירוס הפפילומה ועברתי טיפול בלייזר כנגד היבלות שהופיעו. בנוסף קיבלתי חיסון אחד מתוך שלושה לסרטן צוואר הרחם- גרדסיל. 1.האם כעת אני חסינה מפני הידבקות נוספת? 2.האם ניתן לקיים יחסים עם מישהו שנגוע בווירוס ואין לו תסמינים מבלי להידבק שנית? 3.מתי ניתן להסיר שיער מהאיזור בו בוצע טיפול הלייזר? תודה!!!

את חסינה כנגד הזנים שחוסנת ומעט זנים נוספים את יכולה לקיים יחסי מין שנגוע באותם זנים שאת התחסנת אפשר לעשות לייזר

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין