פצעים חוזרים בנרתיק - הרפס?

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

12/11/2017 | 20:15 | מאת: רוני

שלום, לפני שנה הרגשתי חוסר נוחות באזור הנרתיק, מבדיקה שעשיתי לעצמי בבית ראיתי פצע קטן ונפוח באזור של השפה הפנימית, פניתי לרופא הנשים שלי שאמר שזה הרפס ונתן לי זובירקס למרות שלא היה נראה לי כמו הרפס מכיוון שלא היו הפרשות מהפצע. פניתי לרופא עור ומין לאחר מס' ימים והוא אמר שאומנם הפצע כבר לא טרי אבל זה ממש לא נראה כמו הרפס וכנראה שזו שריטה שנוצרה. שאלתי אם יש טעם לבצע בדיקת דם הוא אמר שלא. מאז הפצע חזר כמעט באותו מקום כבר פעמיים וכרגע יש לי פצע, נראה כמו בליטה קטנה (לא כמו כיב) וללא הפרשה. האם יתכן וזה הרפס? האם יש טעם לבצע בדיקת דם? אם זה חוזר ברותו מקום זה אומר בהכרח שזו מחלת מין? תודה

ניתן לקחת דגימה מהנגע לבדיקה מולקולרית לאיבחון הרפס. אם זה ממשיך תוכלי לפנות אלינו 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין