הדבקה מאיידס או ממחלות מין אחרות

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

22/10/2017 | 17:31 | מאת: אלי

שלום רב האם ניתן להידבק באיידס באחת מן הדרכים הבאות? מנקודת מבט של הגבר ביחסי מין מזדמנים א. מין אוראלי שהגבר מעניק לבחורה באיבר המין שלה ב. מין אוראלי שהאישה מעניקה לגבר באיבר מינו ג. גרוי ידני של הגבר באיבר המין של האישה. מה הסכנה לגבר? ד. נשיקות ממושכות בנוסף, האם קיימת סכנה להידבקות במחלת מין כלשהי מלבד איידס באחד מן המקרים הנ"ל? מנקודת מבט של גבר מונוגמי לחלוטין תודה אלי

להידבק באייס באופן הזה הסיכוי נמוך קרוב לאפס. במחלות אחרות כמו הרפס זיבה ועגבת אפשר

23/10/2017 | 10:42 | מאת: דני

קיים מעבר של נוזלים גם במין אוראלי וגם בגירוי ידני . האם עדיין אין סכנת הידבקות? האם בכל הסעיפים שציינתי קיימת סכנת הידבקות במחלות מין שציינת? גם גירוי ידני? גם בנשיקות בהן יש מעבר רוק?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין